Skip to content

Workshops

Visagie

Bent u op zoek naar een gezellig uitje met collega’s, vriendinnen of voor een vrijgezellenfeest? Dan is een workshop visagie hèt originele antwoord. Wij bieden 2 soorten workshops aan:

  • Look & Learn
  • Interactief

Look & learn:
Hierbij worden enkele modellen opgemaakt ter demonstratie, ook kan er voor gekozen worden om zelf enkele personen uit de groep op te laten maken. Hierbij wordt uitgebreid de do’s en de don’ts uitgelegd (what’s hot and what’s not). Ook krijgt de groep diverse tips & trucs voor thuis en worden persoonlijke vragen behandeld. Deze workshop duurt circa 2,5 uur en is tot maximaal 15 personen.

Interactief:
Zoals uitgelegd bij de workshop look and learn maar met dit verschil dat de deelnemers vooral zelf bij elkaar aan de slag gaan. Dit is tevens de meest entertainende en populaire workshop. Deze workshop duurt circa 3 uur en is tot maximaal 18 personen.

visagie
haarstyle

Haarstyling

Ook altijd al meer willen weten en kunnen met uw haar? Boek dan een leuke en leerzame workshop haarstyling en investeer in uw representatieve toekomst! Deze workshop bieden wij aan in 2 soorten:

  • Look & Learn
  • Interactief

Look & learn:
Hierbij wordt aan de hand van (zelf aangebrachte) modellen uitgelegd wat de “regels” zijn voor een goed zittend kapsel, zowel los als opgestoken. Persoonlijke vragen en/of problemen worden behandeld en u krijgt diverse tips & trucs mee voor thuis. Deze workshop duurt circa 2,5 uur en is voor maximaal 15 personen.

Interactief:
Net als bij de workshop look & learn met dit verschil dat iedereen vooral bij elkaar aan de slag gaat onder vakkundige begeleiding. Deze workshop duurt circa 3,5 uur en is voor maximaal 18 personen.

Visagie & Haarstyling

Kunt u niet kiezen uit de workshops visagie en haarstyling? Dan combineren wij deze toch voor u! Er zijn 2 soorten die wij u gecombineerd aan kunnen bieden. Deze gecombineerde workshops zijn uitsluitend interactief dus enkel look and learn is hierbij niet mogelijk.

  • Combi workshop
  • Combi workshop XL

Combi workshop:
Hierbij worden de workshops visagie en haarstyling gecombineerd tot één interactieve workshop, waarbij iedere 2 deelnemers zelf mogen bepalen of zij aan de slag willen met visagie of haarstyling. Voor uitleg van de inhoud zie workshop visagie en haarstyling. Deze workshop duurt circa 3 uur en is tot maximaal 18 personen.

Combi workshop XL:
Net als bij Combi Workshop met dit verschil dat íedereen visagie èn haarstyling gaat doen. Deze workshop duurt circa 4 uur is tot maximaal 18 personen.

visagie-haarstyle