Skip to content

PrijsLijst

Onze Prijslijst

Wij werken uitsluitend met hoogwaardige, professionele produkten (ons hoofdmerken zijn het Deense, biologische ZenzTherapy en het Zwitserse Glynt), die ZEER milieuvriendelijk want botanisch zijn en de natuur hierdoor voluit respecteren. Zelfs voor de meeste gevoelige (en alle andere) huidtypen hebben wij gerichte, gezonde verzorging en kleuringen. U krijgt altijd een korte uitleg bij de produkten die voor uw haar gebruikt worden en hoe wij die gebruiken, hierdoor leert u ook snelle en makkelijke technieken om zelf thuis uw kapsel geweldig in model te brengen!

  • Bij het niet tijdig annuleren van een afspraak -minimaal 24 uur van tevoren- wordt 50% van de besproken behandeling of training in rekening gebracht, bij het annuleren binnen 2 uur voorafgaand aan een afspraak wordt 100% van de besproken behandeling in rekening gebracht. Ook vervalt het recht op eventuele kortingen op de behandelingen bijvoorbeeld studentenkortingen.

Knipmenu

Wassen en knippen medium € 42,50
kapsel bijpunten (max. 30 min.) en in model drogen
Wassen en knippen uitgebreid  € 85* / 65
model knippen (max. 60 min.) en in model drogen
Wekenkorting v.a. € 8
binnen 6 weken terug bij knippen en kleuren, oplopend per week
Pony, lok of nekpartij knippen € 8
Baard knippen/stylen € 8
Toeslag extra model knippen € 15
bij knippen medium, meer dan 8 weken of 2 cm


* nieuw kapsel en/of 1e uitgebreide knipbehandeling nieuwe klant

LET OP:
Knippen medium is reeds een kortingsbehandeling en kan dus niet gecombineerd worden met andere kortingen, bijv. de 50% studentenkorting. Het studententarief is €32,50 plus geldt er een extra kassakorting binnen 6 weken terug oplopend va. €1 tot €6.

Kleur menu

Spoeling v.a. € 42,50
Uitgroei verven v.a. € 44,50
Verven helemaal v.a. € 79,50
Wekenkorting v.a. € 8 binnen 6 weken terug € 12
per week oplopend tot binnen 2 weken
Highlights of lowlights v.a. € 44,50
Vlakkleuring of andere techniek v.a. € 42,50

*Toeslag voor lang(er) haar of extra benodigd product bedraagt €8 per standaard hoeveelheid.

Styling menu

Wassen incl. drogen € 8
Stijlen, krullen of modelföhnen v.a. € 42,50
Opsteken uitgebreid v.a. € 46,50
Stylen met krulföhn of vlechten v.a. € 10


Behandeling zijn inclusief gebruik produkten

Beauty menu

Make-up Touch € Gratis
Foundation bijwerken of (nieuwe trend)kleuren uitproberen. Duur: 2 minuten of langer als u lekker zelf aan het testen gaat.
Lichte Dag Make-up € 22,50
Compleet maar licht opgemaakt. Eenvoudige technieken. Duur: ongeveer 15 minuten.
Avond- of Feest Make-up € 32,50
Uitgebreid opgemaakt met natuurlijke of extreme technieken. Ook zeer geschikt als losse behandeling voor bruiden die geen arrangement wensen. (Voor proef- en bruidsmake-up zie ook bruidsarrangement) Duur: ongeveer 30 minuten.
Wenkbrauwen Verven € 12,50
Klaar terwijl je wacht! Zeker als je bijvoorbeeld even moet wachten met een kleuring in je haar, in die tijd kun je mooi even jouw wenkbrauwen laten verven. Dat scheelt weer extra tijd die je vast goed kunt besteden. In combinatie met epileren krijg je ook nog €2,50 combinatiekorting! Duur: maximaal 15 minuten per behandeling.
Wenkbrauwen Epileren € 12,50
Lekker makkelijk en tijdsbesparend om bij de kapper even de wenkbrauwen te laten epileren. In combinatie met verven krijgt u ook nog eens €2,50 korting! Duur: maximaal 15 minuten.
Epileren & Verven € 22,50
Lekker tijd besparen door bij de kapper niet alleen jouw haar te laten knippen maar tegelijk ook even de wenkbrauwen te laten epileren en verven. Door deze combinatiebehandeling bespaar je ook nog eens €2,50. Dat is snel verdiend! Ideaal ook om dit te laten doen terwijl jouw haarkleuring of haarmasker inwerkt. Duur: maximaal 30 minuten.