Skip to content

Voordeelmenu

Breng een nieuwe klant aan en ontvang hetzelfde aantal kadostempels als die nieuwe klant! De nieuwe klant overhandigt de bestaande klant de kadostempel(s). Bij iedere besteding van €10 ontvangt u 1 kadostempel.

Komt u met meer dan 1 nieuwe klant? Ook die stempel(s) wordt kado gegeven aan de bestaande klant en die nieuwe klant(en) kunnen ook weer nieuwe klanten aanbrengen en dus zelf ook kadostempels ontvangen!

Laat je FC Twente jaarkaart aan ons zien en ontvang 5% directe kassakorting op het knippen!

Voltijd studenten ontvangen op vertoon van hun studentenpas 5% directe kassakorting op álle haarproducten en LOOkX makeup.

Studenten tot en met 24 jaar die een voltijdse studie aan kunnen tonen met hun studentenpas (kopie inschrijving tonen a.u.b.) en legitimatie, kunnen met 50% korting terecht voor knippen en kleuren.

Gratis parkeren pal voor de deur.

Lever je volle stempelkaart in en ontvang maar liefst 5 euro directe kassakorting, onbeperkt op artikelen. Dus op álle verkoopprodukten van haarverzorging, styling en make-up collectie (1 volle kaart per klant). Deze kaart is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen of inwisselbaar voor contanten.

Vast voordelig
Periode korting *
Binnen 6 weken
€ 4,00
Binnen 5 weken
€ 5,00
Binnen 4 weken
€ 6,00
Binnen 3 weken
€ 7,00
Binnen 2 weken
€ 8,00
Binnen 1 week
€ 8,00

* Geldt wanneer je terugkomt voor dezelfde behandeling en uitsluitend bij knippen en kleuren. LET OP! Knippen medium is een kortingsbehandeling en kan dus niet gecombineerd worden met andere kortingen bijv. de studentenkorting. Voor studenten geldt een andere, speciale kortingsregeling.

Haal het beste uit uw haar, ga strálend de deur uit!

THEMA KORTING​

Di-vr-za Studentenkorting
Voltijd studenten t/m 24 jaar 50% korting op alle knip- en kleurbehandelingen , plus wekenkorting va. €1 per week (binnen 6 weken terug) plus altijd 5% korting op alle haarproducten en LOOkX make-up

BTW
Alle kortingen zijn inclusief 9% btw op behandelingen en inclusief 21% btw op artikelen

Nieuwe Klant
Als je een nieuwe klant aanbrengt, krijg jij ook hetzelfde aantal stempels

Kortingen, acties en aanbiedingen kunnen niet onderling gecombineerd worden