Privacy Policy

 

Haarsalon Michelle gaat uiterst zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we u graag informeren over hoe wij omgaan met alle persoonsgegevens. Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en hebben daarom alle vereiste maatregelen genomen omtrent de bescherming van persoonsgegevens. Haarsalon Michelle houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Dit brengt met zich mee dat wij in ieder geval:

  • - Uw persoonsgegevens verwerken in overeenstemming met het doel waarvoor deze zijn verstrekt;
  • - Deze doelen en type persoonsgegevens zijn beschreven in deze Privacy policy;
  • - Verwerking van uw persoonsgegevens beperkt is tot enkel die gegevens welke minimaal nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt;
  • - Vragen om uw uitdrukkelijke toestemming als wij deze nodig hebben voor de verwerking van uw persoonsgegevens;
  • - De vereiste maatregelen hebben genomen zodat de beveiliging van uw persoonsgegevens gewaarborgd is;
  • - Geen persoonsgegevens doorgeven aan andere partijen, met uitsluiting van de partijen waarmee een verwerkersovereenkomst is gesloten bijvoorbeeld het in opdracht handelende administratie kantoor.
  • - Op de hoogte zijn van uw rechten omtrent uw persoonsgegevens, u hierop willen wijzen en deze respecteren.

 

Verwerking van persoonsgegevens van klanten of leveranciers:

Persoonsgegevens van klanten of leveranciers worden door Haarsalon Michelle verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en):

  • - Administratieve doeleinden;
  • - Communicatie over de opdrachten;
  • - Het uitvoering geven aan of het uitgeven van een opdracht.

 

Grondslag voor deze persoonsgegevens is:

  • - De overeengekomen opdracht;

 

Voor de bovenstaande doelstelling kan Haarsalon Michelle de volgende persoonsgegevens van u vragen:

  • - Voornaam;
  • - Tussenvoegsel;
  • - Achternaam;
  • - Telefoonnummer;
  • - E-mailadres;
  • - Geslacht en geboortedatum.

Uw persoonsgegevens worden door Haarsalon Michelle opgeslagen ten behoeve van bovengenoemde verwerking(en) voor de periode: Gedurende de behandelperiode of de looptijd van de overeenkomst en daarna alleen in de verplicht te bewaren financiële administratie voor maximaal 7 jaar.

 

Verstrekking aan derden

De gegevens die u aan ons geeft kunnen wij aan derde partijen verstrekken indien dit noodzakelijk is voor uitvoering van de hierboven beschreven doeleinden.

Zo maken wij gebruik van een derde partij voor:

  • - Het verzorgen van de (financiële) administratie;
  • - Software updates voor het kassasysteem, met inzage geleid door een helpdesk.

Wij geven nooit persoonsgegevens door aan andere partijen waarmee we geen verwerkersovereenkomst hebben afgesloten. Met deze partijen (verwerkers) maken wij hierin uiteraard de nodige afspraken om de beveiliging van uw persoonsgegevens te waarborgen. Verder zullen wij de door uw verstrekte gegevens niet aan andere partijen verstrekken, tenzij dit wettelijk verplicht, vereist en toegestaan is. Een voorbeeld hiervan is dat de politie in het kader van een onderzoek (persoons)gegevens bij ons opvraagt. In een dergelijk geval dienen wij medewerking te verlenen en zijn dan ook verplicht deze gegevens af te geven.

 

Binnen de EU

Wij verstrekken geen persoonsgegevens aan partijen welke gevestigd zijn buiten de EU.

 

Minderjarigen

Wij verwerken enkel en alleen persoonsgegevens van minderjarigen (personen jonger dan 16 jaar) indien daarvoor schriftelijke toestemming is gegeven door de ouder, verzorger of wettelijke vertegenwoordiger.

 

Bewaartermijn

Haarsalon Michelle bewaart persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor deze zijn verstrekt dan wel op grond van de wet is vereist.

 

Beveiliging

Wij hebben passende technische en organisatorische maatregelen genomen om persoonsgegevens van u te beschermen tegen onrechtmatige verwerking, zo hebben we bijvoorbeeld de volgende maatregelen genomen;

  • - We hanteren een gebruikersnaam en wachtwoordbeleid op al onze systemen;
  • - Wij maken back-ups van de persoonsgegevens om deze te kunnen herstellen bij fysieke of technische incidenten;
  • - We testen en evalueren regelmatig onze maatregelen;.

 

Rechten omtrent uw gegevens

U heeft recht op inzage, rectificatie of verwijdering van de persoonsgegeven welke wij van u ontvangen hebben. Tevens kunt u bezwaar maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens (of een deel hiervan) door ons of door één van onze verwerkers. Ook heeft u het recht om de door u verstrekte gegevens door ons te laten overdragen aan uzelf of in opdracht van u direct aan een andere partij. Wij kunnen u vragen om u te legitimeren voordat wij gehoor kunnen geven aan voornoemde verzoeken. Mogen wij uw persoonsgegevens verwerken op basis van een door u gegeven toestemming hiertoe, dan heeft u altijd het recht deze toestemming in te trekken.

 

Klachten

Mocht u een klacht hebben over de verwerking van uw persoonsgegevens dan vragen wij u hierover direkt contact met ons op te nemen. Komen wij er samen met u niet uit dan heeft u altijd het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, dit is de toezichthoudende autoriteit op het gebied van privacybescherming.

 

Vragen

Vragen en/of opmerkingen naar aanleiding van ons Privacy Statement? Neem gerust contact met ons op:

Haarsalon Michelle Voortsweg 204C 7523CK Enschede Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Volg Haarsalon Michelle

 

 

Contactgegevens

contact

Voortsweg 204c
7523 CK, Enschede

053-4321146

Email Haarsalon Michelle

 

© 2019 Haarsalon Michelle.

 

Wij gebruiken cookies voor het verbeteren van onze website en uw ervaring bij het gebruik ervan. Cookies die worden gebruikt voor de essentiƫle werking van deze site zijn al vastgesteld. Om meer te weten over de cookies die we gebruiken en hoe om hen te schrappen, zie ons Cookies Beleid.

Ik accepteer cookies van deze site.